25 Şubat 2012 Cumartesi

Step Halı Yıkama

Pakev Step halı yıkama yapan firmamız step halı yıkama konusunda deneyimli personeli ile tüm istanbul ilçelerine hizmet vermektedir. Step halı yapısı ve teknik ve dokuma özliklerine göre faklı froseslerden geçmektedir. Yıkama konusunda uzmanlaşmış personelimizle,hijyenik ve sağlıklı bir fabrika ortamında, halılarınıza özel üretilmiş halı yıkama şampuanı ile yıkama işlemi gerçekleştirilmektedir. Biz Pakev Halı Yıkama olarak biz uzun yıllar sektördeki tecrübemizi siz değerli müşterilerimizle paylaşmaktayız. Step Halıları el dokuma halı grubuna girmektedir. Bizimle iletişiminiz halinde ücretsiz servisimiz ile step halı yıkama konusunda uzman personelimizle hizlere hizmet vermekteyiz.



Step halı yıkama işlemi diğer tüm halılardan farklıdır.Step halılar yapıları itibari ile de farklıdır.Yıkama işlemi esnasın da uygun yıkama işlemi uygulanmazsa hasar görebilir,ve bu hasar düzelmesi imkansiz olabilir.Genelde bu bozulmalar halı ipliklerinin bozulması,birbirine karışması,ipliklerin kopması veya halnın özelliğinin ortadan kalkması gibi unsurlardır.Step halıları yıkama esnasında kullanılan fırcaların sert olması da bozabilir. Step halı yıkama işlemi esnasında kullanılan halı yıkama şampuanının mutlaka bitkisel olması gerekmektedir.Bu konuda bilgi almak için pakev halı yıkama olarak bizi arayabilirsiniz.

Bize itanbulun neresinde olursanız olun ulaşabilirsiniz. 0216 443 10 04 numaralı telefonumuzdan arayınız.

19 Şubat 2012 Pazar

En iyi kadiköy hali yikama

Pakev Halı Yıkama şirketi, halı tamirini en az halı yıkama işi kadar kaliteli yapıyor. Kalite belgelerini verdiği her hizmet için geçerli tutan bu şirket el dokuması halıları bile tamir ederek İstanbul’daki vatandaşlara büyük hizmet sunmaya devam ediyor. El yapımı halılar birer sanat eseridir. Halı dokumanın ne kadar zor olduğunu duymuşsunuzdur ki bu durum halıların fiyatından da belli olur. El dokuması halıları tamir edebilmek kimi zaman halıları dokumaktan daha çok ustalık isteyebilir. Güvenebileceğiniz ve bu işte tecrübesi olan bir şirkete ihtiyacınız olacağından dolayı sizlere İstanbul’un Ataşehir bölgesinde dükkanı bulunan Pakev Halı Yıkamayı tanıtmak istedik. Hizmetler Ataşehir bölgesiyle sınırlı değil tabi ki. 0216 443 10 04 numaralı telefonu arayarak bu güvenilir firmaya vereceğiniz işi konuşmaya başlayabilirsiniz. Verilen işlerin fiyatı ve teslim zamanlarını işleri verirken öğrenebiliyorsunuz. Genel olarak üç günde teslim yapan ve verdiği sözlerde duran Pakev’e işin içeriği hakkında bilgi sorabilir, halılarınızı nasıl bir sisteme emanet ettiğinizi onlardan da öğrenebilirsiniz. Sizlere burada kısaca bilgi vermekten geri durmayacağım yine de. Halının cinsine göre çeşitli sistemlere halılarınız götürülür. El yapımı ve antika halılar ise makina harici bir sistemde bireyler tarafından itinayla temizlenir. Standart halı yıkama işleriniz, kalitesi kanıtlanmış makinalarda profesyönelce halledilirken overlok işleriniz de yılların tecrübesiyle kusursuzca tamamlanacaktır. Taşıdığı tüm belgeleri hakeden Pakev uzun yıllar daha İstanbullulara bir telefon kadar yakın bir halı yıkamacı olacak.

12 Şubat 2012 Pazar

Halı Temizleme Prosedürleri

harita Halı temizleme yetenekli halı temizlik çalışmaları olan çok çeşitli teknikler vardır. Başlıca türleri ağır buharla temizlik ve şampuanlama, kuru temizleme. Halı ve kilim temizlemek için uygun şekilde seçilmesi halı aslında temizlenmiş olması gerek zemin döşemesi trafik düzeyleri ve kurutmak için zaman varsa ne bağlı olacaktır. Bu makale, hızlı bir halı ve kilim ile uygun olabilir seçmenize yardımcı olmak için hazır yolları hakkında konuşuyor. Ağır buharlı temizlik temelde denir, ya da sıcak su kaldırma, halı içine sıcak su temizleme solüsyonu püskürtme içerir. Bir ekstraksiyon sistemi, su emmek ve kiri dışarı için kullanılacaktır. Kilim çok derin bir temiz sunuyor etkili bir yöntem. Ayrıca, halı ısı vererek, bakteriler, dustmites küf ve kurtulmak için katkıda bulunur. Kuru temizleme, bir kaç çeşitli yöntemler içerir. İlk döşeme kir emici, spin bir birim kullanımını gerektirir kaput temizlik. Bu tekniği yağlı halı yıkama ve kilim kurmak açılan iyidir. Diğer kuru temizleme yöntemi daha sonra halının içine çalışmış olan halı üzerine doğal bir toz saçılması gerektirir. Bu toz, çok su geçirmez ve kapalı süpürdü zaman uzak tozu ile birlikte toprak alır. Şampuanlama bir temizlik maddesi seçenek özel bir dönüm fırça makinesi ile halı çalıştı olacağı başka bir yöntem. Bu halı temizleme yöntemi, kuruma süresi bir tahsisat talep ediyor. Kuruduktan sonra, mevduat, bu kir, vakumlanmış. Zaman zaman şampuan kokuları azaltmak ve daha fazla kirlenmesini önlemek için yardımcı olabilecek ek kimyasallar içerir.istanbul halı yıkama Halı temizleme yaklaşımlar Bütün eserler burada tartışılan. Eğer kendiniz gerçekleştirmek, ya da tüm bir iş için, bir uzman istihdam etmek bir temizlik ekipman istihdam olsun, her yaklaşım halı uygun doğru olanı seçmek, böylece nasıl çalıştığını anlamak önemlidir.

7 Şubat 2012 Salı

İstanbul Sohbet Mekanı

Sevgili İstanbullular, sitemizi kısaca sizlere tanıtalım: Seslichatevi isimi altında ''sesli sohbet'' hizmeti vermekteyiz. Yani internet ortamında başkaları ile sesli konuşarak sohbet yapabilme imkanını veriyoruz. Sanal alemde sesli chat evi mekanı olan seviyeli sohbet ile adından sıkca söz ettiren ''sesli sohbet'' sitemize katılan kullanıcılarımızın bir çoğu Türkiye'nin en büyük şehri olan milyonlarca insanın bir arada yaşadığı İstanbul olması dolayısıyla ;sitemiz de bu güzel dünya şehri olan İstanbul''a özel ''İstanbul Sohbet'' Odasını istanbullu güzel dostlarımız için sunmuş bulunmaktayız. Kameralı sesli chat İstanbul odasında yüzlerce anlık sohbet edebileceğiniz insanları bulabilir, İstanbul sesli sohbet sayesinde, real hayatta yeni arkadaşlıklar edebilirsiniz. İstanbul sesli sohbet mekanı olan Seslichatevi.Com tüm bu imkanları sizlere hiç bir ücret talep etmeden vermektedir. Biz diğer siteler gibi site içinde insanlar dolsun taşsın İsite hit alsında ne olursa olsun görüşünde değil ,aksine biz sesli sohbet sitelerini en iyi temsil eden bir kuruluş olarak sitelerimizin her bir odasında ne olursa olsun saygı, sevgi, özellikle de seviyenin en üst düzeyde tutulması için seslichatevi site görevlilerince gece gündüz çalışmaktayız. Sitede hursuzluk çıkaran, ortam geren kim olursa olsun kesinlikle siteden süreli veya durumuna göre süresiz olarak uzaklaştırılır. Yani kısaca burası sanal alemin evi ,tıpkı kendi evimiz gibi bakıp kolluyoruz. Evimize gelen misafirlerimize hoş görü ve sevgi ile yaklaşıyor, hep birlik de bu güzel sesli sohbet ortamında kucaklaşıyoruz

1 Şubat 2012 Çarşamba

Neden Profesyonel Halı Yıkama

Halı temizleme, profesyonel halı temizleyiciler istihdam, ev veya iş sahibi için uygun olabilir. Ellerini hareket mobilya, halı yıkama iyice temizlemek için yardımcı olmak için işe sahiptir . Daha fazla kişi halı temizleyici kullanımı, hızlı iş bitmiş olabilir. Profesyonel bir halı temizleyicisi bu yüzden çoğu zaman onları denetlemek için, ev ya da iş sahibi için gerek yoktur bu insanların görevini alır profesyonel bir halı temizleyicisi işe, temizlik servis sağlayıcıları, en az üç halı alıntılar için sormak en iyisi. Her teklif iyice ekranlı olmalıdır. Belirsizdir tırnak öğe varsa Sorular şirket istenebilir. Kotasyon karşılaştırarak, bir kişinin para için değerli bir hizmet temin edilebilir. Ancak, en kaliteli hizmeti verebilmek için en ucuz teklifi anlamına gelmez unutmamalıyız. Kalite çalışmaları genellikle daha yüksek bir fiyat talep bir ev ya da iş sahibinin bir seçim yaptı, bir çalışmaya başladı girmeden önce sözleşme düzeni olduğundan emin olmalısınız. Mutabık olmuştur her şey, her iki tarafın da çıkarlarının korunduğu, böylece sözleşmede öngörülen olması gerekir. Halı Yıkama San Ramon, Ca, buharlı temizleme yöntemi kullanmak yapabilirsiniz. Buharla temizlik olarak adlandırılmasına rağmen, halı temizleme süreci dahil herhangi bir buhar yoktu. Önkoşullamanın ajan halı üzerinde uygulanır ve sonra bir fırça ile çalkalanır. Profesyonel halı temizleyiciler için, onlar daha iyi ve daha hızlı sonuçlar için bir fırçalama makinesi kullanımı . Başka bir makinede, yüksek basınçlı sıcak su ekstraksiyonu kullanımı iyice halı durulama kullanılır